פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      כנפי הודו בסנגריה אדומה

      כנפי הודו במרינדה שיכורה

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      בשר הודו בבאיירן (אפיק גבאי)
      בשר הודו בבאיירן (אפיק גבאי)

      מצרכים

      • -8 סועדים:
      • 8 כנפי הודו
      • 5 כפות דבש
      • בקבוק יין אדום
      • 100 מ"ל מיץ תפוזים
      • 50 מ"ל מיץ לימון
      • 1 כפית קינמון
      • קליפת לימון מגוררת משני לימונים
      • 1 אגס פרוס לפרוסות דקות
      • 1 תפוח ירוק פרוס לפרוסות דקות
      • 2 תפוזים מפורקים לפלחים
      • מלח ופלפל

      אופן ההכנה

      • 1. מחממים תנור ל 160 מעלות.
      • 2. בסיר מביאים לרתיחה יין אדום עם מיץ תפוזים, מיץ לימון, קינמון, סוכר, גרידת לימון, אגס ותפוח.
      • 3. שמים את הכנפיים בתבנית, מורחים עליהם דבש ובוזקים את הסנגרייה החמה.
      • 4. סוגרים את התבנית היטב עם נייר כסף, ומאדים בתנור למשך כשעה.
      • 5. פותחים את נייר הכסף, הופכים את הכנפיים, ומוסיפים מעל את פלחי התפוז ומעט מלח גס.
      • 6. סוגרים שוב את התבנית, ומאדים למשך כ-40 דקות נוספות.
      • 7. מוציאים מהתנור, מוסיפים לכנפיים מלח ופלפל, וצולים על האש.

      מתכונים נוספים

      מחשבוני המרה:

      נפחים
      משקלים
      טמפרטורה
      המרות פופולריות