וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

כנפי הודו בסנגריה אדומה

כנפי הודו במרינדה שיכורה

מתכון מאת: עופר בן אור, מערכת וואלה

בשר הודו בבאיירן. אפיק גבאי
בשר הודו בבאיירן

מצרכים למתכון

  • -8 סועדים:
  • 8 כנפי הודו
  • 5 כפות דבש
  • בקבוק יין אדום
  • 100 מ"ל מיץ תפוזים
  • 50 מ"ל מיץ לימון
  • 1 כפית קינמון
  • קליפת לימון מגוררת משני לימונים
  • 1 אגס פרוס לפרוסות דקות
  • 1 תפוח ירוק פרוס לפרוסות דקות
  • 2 תפוזים מפורקים לפלחים
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל 160 מעלות.
  • 2. בסיר מביאים לרתיחה יין אדום עם מיץ תפוזים, מיץ לימון, קינמון, סוכר, גרידת לימון, אגס ותפוח.
  • 3. שמים את הכנפיים בתבנית, מורחים עליהם דבש ובוזקים את הסנגרייה החמה.
  • 4. סוגרים את התבנית היטב עם נייר כסף, ומאדים בתנור למשך כשעה.
  • 5. פותחים את נייר הכסף, הופכים את הכנפיים, ומוסיפים מעל את פלחי התפוז ומעט מלח גס.
  • 6. סוגרים שוב את התבנית, ומאדים למשך כ-40 דקות נוספות.
  • 7. מוציאים מהתנור, מוסיפים לכנפיים מלח ופלפל, וצולים על האש.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully