- 1. מתבלים את נתחי האנטרקוט במלח ופלפל ו-4 כפות שמן זית וצולים בגריל או מחבת פסים במשך כ-3 דקות מכל צד. מוציאים ומניחים בצד.
-
- 2. מחממים מחבת עם 10 כפות שמן זית ומוסיפים בצל. מטגנים כ-2 דקות עד אשר הבצל מזהיב, מוסיפים שום ומטגנים במשך דקה נוספת.
-
- 3. חותכים את האנטריקוט לרצועות ומוסיפים אל המחבת ומיד את התבלינים: כמון, מלח, פלפל ופטרוזיליה קצוצה. מקפיצים את כל התערובת במשך כחצי דקה (כדי שהבשר לא התבשל יתר על המידה ).
-
- 4. את נתחי האנטריקוט מניחים על גבי הפיתה ומגישים .
-
- 5. מקשטים בבצל ירוק שצלינו על גריל או במחבת.
-
- 6. מומלץ לאכול במידת עשייה מדיום.