פרוסות אנטרקוט בלחמנייה ביתית

אבי ביטון מגיע להיכל הבשרים הדסון בראסרי ומפנק במתכון לפרוסות אנטרקוט בלחמנייה ביתית עם עגבניות ופלפל חריף

מתכון מאת: אבי ביטון בשיתוף שמן עץ הזית, מערכת וואלה!
(צילום: בבושקה הפקות)

מצרכים

  • ללחמניות (10-15 תלוי בגודל):
  • 500 גרם קמח שמרים
  • 200 מ"ל מים פושרים
  • 2 כפות שמן קנולה
  • 1/2 כף מלח גס
  • 1 כף סוכר
  • 2 חלמונים
  • 1 ביצה טרופה, להברשה
  • לבשר:
  • 400 גרם נתח אנטרקוט
  • מלח
  • פלפל
  • שמן זית
  • להגשה:
  • טחינה מוכנה
  • 2 עגבניות פרוסות
  • פלפל חריף פרוס דק

אופן ההכנה

  • 1. הלחמניות: שמים את כל החומרים בקערת המיקסר. מערבלים עם וו לישה עד לקבלת בצק אחיד ויפה.מתפיחים עד להכפלת הנפח.
  • 2. מחלקים את הבצק לכדורים במשקל 60 גרם כל אחד ומתפיחים שוב כחצי שעה. מברישים בביצה טרופה ואופים בחום של 180 מעלות עד להזהבה.
  • 3. הבשר: מלהיטים פלאנצ'ה או מחבת כבדה בחום גבוה. מתבלים את האנטרקוט במלח ושמן זית, יוצקים שמן על הפלאנצה. צולים את הסטייק כחצי דקה מכל צד.
  • 3. חותכים את האנטרקוט לרצועות דקות ומגישים בתוך הלחמניות עם פרוסות עגבנייה, פלפל חריף ומעט טחינה.
  • אנטרקוט בגריל

  • סנדביץ' אנטרקוט

  • לחם כוסמין ושיפון עם תמרים ואגוזים

  • אלג'רכ במילוי תמרים ותבלינים

  • בייגל אמריקאי

  • לחמניות קשר שמונה

  • פוגאס מתובל

  • לחם מחבת מקמח תירס

  • מאפה לחם שום חגיגי במילוי גבינה

  • חלת מפתח

  • לחמניות סוכר וקינמון

  • שניצל בקר קטוגני

  • מצות תוצרת בית

  • ברוסקטות עם חומוס, ירקות ועשבי תיבול

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully