פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      מתכונים חמים

      פרוסות אנטרקוט בלחמנייה ביתית

      אבי ביטון מגיע להיכל הבשרים הדסון בראסרי ומפנק במתכון לפרוסות אנטרקוט בלחמנייה ביתית עם עגבניות ופלפל חריף

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      בבושקה הפקות

      מצרכים

      • ללחמניות (10-15 תלוי בגודל):
      • 500 גרם קמח שמרים
      • 200 מ"ל מים פושרים
      • 2 כפות שמן קנולה
      • 1/2 כף מלח גס
      • 1 כף סוכר
      • 2 חלמונים
      • 1 ביצה טרופה, להברשה
      • לבשר:
      • 400 גרם נתח אנטרקוט
      • מלח
      • פלפל
      • שמן זית
      • להגשה:
      • טחינה מוכנה
      • 2 עגבניות פרוסות
      • פלפל חריף פרוס דק

      אופן ההכנה

      • 1. הלחמניות: שמים את כל החומרים בקערת המיקסר. מערבלים עם וו לישה עד לקבלת בצק אחיד ויפה.מתפיחים עד להכפלת הנפח.
      • 2. מחלקים את הבצק לכדורים במשקל 60 גרם כל אחד ומתפיחים שוב כחצי שעה. מברישים בביצה טרופה ואופים בחום של 180 מעלות עד להזהבה.
      • 3. הבשר: מלהיטים פלאנצ'ה או מחבת כבדה בחום גבוה. מתבלים את האנטרקוט במלח ושמן זית, יוצקים שמן על הפלאנצה. צולים את הסטייק כחצי דקה מכל צד.
      • 3. חותכים את האנטרקוט לרצועות דקות ומגישים בתוך הלחמניות עם פרוסות עגבנייה, פלפל חריף ומעט טחינה.

      עוד מתכוני בקר

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -