סנדביץ' חם

אוהד אמזלג מברבאטוב מכין סנדביץ' חם עם נתחי בשר ואבוקדו שאפשר לתקתק בזריזות במחצית של משחקי המונדיאל

מתכון מאת: מערכת וואלה!
כריך קורנדביף. דרור עינב
כריך קורנדביף

מצרכים

  • כמות: עבור 2 כריכים
  • 2 ג'בטות
  • 400 גרם קורנביף פרוס (להשיג בכל סופר)
  • 1 עגבנייה טריה פרוסה
  • חצי בצל סגול פרוס
  • 2 מלפפונים חמוצים
  • לממרח אבוקדו:
  • 1 אבוקדו בשל
  • 1/4 בצל סגול קצוץ
  • 1/2 עגבנייה קצוצה
  • מיץ מחצי לימון
  • מעט פלפל ירוק חריף קצוץ (מי שאוהב)
  • מלח ופלפל שחור גרוס

אופן ההכנה

  • 1. קוצצים את כל הירקות לממרח האבוקדו כולל האבוקדו עצמו, מתבלים במיץ לימון, מלח ופלפל ומערבבים תוך כדי מעיכה קלה.
  • 2. פותחים את הג'בטות ומכניסים אותן לטוסטר לחימום וחריכה של כ- 3 דקות. ניתן גם להניח את הצד הפנימי והפתוח על גבי מחבת חמה.
  • 3. מקפיצים את נתחי הקורנדביף על מחבת לוהטת עם מעט שמן.
  • 4. מורחים את הג'בטות הקלויות בממרח האבוקדו, מסדרים מעל עגבנייה פרוסה ובצל סגול ומעליהם את נתחי הקורנדביף החמים. מוסיפים מלפפון חמוץ וסוגרים את הכריך.
  • 5. מחזירים את הסנדביץ' המלא לטוסטר לעוד כ- 3 דקות או מניחים על המחבת החמה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully