סנדביץ' חם
אוהד אמזלג מברבאטוב מכין סנדביץ' חם עם נתחי בשר ואבוקדו שאפשר לתקתק בזריזות במחצית של משחקי המונדיאל
כריך קורנדביף (צילום: דרור עינב)
מחשבון המרות
- כמות: עבור 2 כריכים
- 2 ג'בטות
- 400 גרם קורנביף פרוס (להשיג בכל סופר)
- 1 עגבנייה טריה פרוסה
- חצי בצל סגול פרוס
- 2 מלפפונים חמוצים
- לממרח אבוקדו:
- 1 אבוקדו בשל
- 1/4 בצל סגול קצוץ
- 1/2 עגבנייה קצוצה
- מיץ מחצי לימון
- מעט פלפל ירוק חריף קצוץ (מי שאוהב)
- מלח ופלפל שחור גרוס
- 1. קוצצים את כל הירקות לממרח האבוקדו כולל האבוקדו עצמו, מתבלים במיץ לימון, מלח ופלפל ומערבבים תוך כדי מעיכה קלה.
- 2. פותחים את הג'בטות ומכניסים אותן לטוסטר לחימום וחריכה של כ- 3 דקות. ניתן גם להניח את הצד הפנימי והפתוח על גבי מחבת חמה.
- 3. מקפיצים את נתחי הקורנדביף על מחבת לוהטת עם מעט שמן.
- 4. מורחים את הג'בטות הקלויות בממרח האבוקדו, מסדרים מעל עגבנייה פרוסה ובצל סגול ומעליהם את נתחי הקורנדביף החמים. מוסיפים מלפפון חמוץ וסוגרים את הכריך.
- 5. מחזירים את הסנדביץ' המלא לטוסטר לעוד כ- 3 דקות או מניחים על המחבת החמה.
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה