- 1. קוצצים את כל הירקות לממרח האבוקדו כולל האבוקדו עצמו, מתבלים במיץ לימון, מלח ופלפל ומערבבים תוך כדי מעיכה קלה.
- 2. פותחים את הג'בטות ומכניסים אותן לטוסטר לחימום וחריכה של כ- 3 דקות. ניתן גם להניח את הצד הפנימי והפתוח על גבי מחבת חמה.
-
- 3. מקפיצים את נתחי הקורנדביף על מחבת לוהטת עם מעט שמן.
- 4. מורחים את הג'בטות הקלויות בממרח האבוקדו, מסדרים מעל עגבנייה פרוסה ובצל סגול ומעליהם את נתחי הקורנדביף החמים. מוסיפים מלפפון חמוץ וסוגרים את הכריך.
- 5. מחזירים את הסנדביץ' המלא לטוסטר לעוד כ- 3 דקות או מניחים על המחבת החמה.