- 1. מכינים תחילה את הקרם: מחממים חצי מהשמנת לסף רתיחה,
- שופכים על שוקולד ,ממתינים דקה ומערבבים.
-
- 2. עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל- 4 שעות עד יום מראש.
-
- 3. מכינים את העוגיות: במיקסר עם וו גיטרה מעבדים את החמאה והסוכרים.
-
- 4. מוסיפים את הביצים אחת אחת וממשיכים לעבד.
-
- 5. מנפים פנימה את החומרים היבשים (קמח, קקאו, אבקת אפיה ואבקת סודה לשתייה).
-
- 6. לאחר עיבוד מוסיפים את השוקולד ומעבדים פעם אחרונה בלי לערבב יותר מידי.
-
- 7. מגלגלים לכדורים בגודל שרוצים ואופים ב-180 במשך-10 דקות עד שהן נסדקות ומתפשטות והן יציבות בשוליים ועדיין רכות במרכזן.
-
- 8. מוציאים מהתנור ,מצננים ומעבירים לכלי אטום בטמפ' החדר.
-
- 9. את הקרם שהכנו קודם מוציאים מהמקרר ומעבירים למיקסר עם החצי הנותר של השמנת ומקציפים.
-
- 10. מסדרים את העוגיות על נייר אפייה,לוקחים עוגייה מורחים בקרם ומכסים בעוגייה נוספת ממשיכים כך עד שהקרם נגמר והעוגיות נגמרות.
-
-
-
-
-
- בתיאבון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- !!!!!