- 1. מכינים את המילוי: מועכים את האבוקדו במזלג למחית לא חלקה. מטפטפים מעט מיץ לימון (למניעת השחרה).
-
-
- 2. מבשלים את העוף במים יחד עם הבצל, הפראסה, הגזר הפלפל האדום, המלח והפלפל השחור כ-20 דקות (עד שהעוף רך).
-
- 3. מוציאים את העוף, מניחים לו להתקרר ומפרקים אותו בעזרת האצבעות לחוטים עבים. מערבבים את העוף יחד עם האבוקדו, המיונז, האפונה המלח והפלפל. אם אוהבים חריף, אפשר להוסיף קצת טבסקו ירוק. מפזרים מעט כוסברה מלמעלה.
-
- 4. מכינים אריפה: מערבבים את המים עם המלח והשמן, מוסיפים לאט קמח תירס ולשים עד להתגבשות בצק רך.
-
- 5. מחלקים לכדורים ומשטחים מעט.
-
- 6. מחממים שמן קנולה במחבת רחבה, וקולים את הארפאס (מזהיבים היטב משני הצדדים).
-
- 7. מורידים מהאש, ובעזרת סכין פותחים את האריפה וממלאים. מגישים.