פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      עופיון עם בטטות ופירות כתומים

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      עופיון עם כתומים (דנה מלמד)
      עופיון עם כתומים (דנה מלמד)

      מצרכים

      • 1 עופיון
      • 2 בטטות מאורכות חתוכות
      • כ-10 משמשים מיובשים
      • 2 נקטרינות (או אפרסקים) חתוכים לחצאים
      • 3-4 שיני שום שלמות
      • 2 מקלות קינמון
      • ½ כוס נקטר אפרסקים (או תפוזים)
      • ½ כוס סילאן
      • ¼ כוס שמן זית
      • מלח גס
      • פלפל שחור גרוס
      • מעט כמון (לא חובה)

      אופן ההכנה

      • 1. מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
      • 2. משמנים תבנית עמוקה במעט שמן זית ומסדרים את המשמשים, הנקטרינות, הבטטות, השום הקינמון והעופיון.
      • 3. מערבבים את שמן הזית, הסילאן ונקטר האפרסקים ויוצקים לתבנית. מתבלים.
      • 4. עוטפים בנייר אלומיניום ומחוררים במזלג. אופים כ45 דקות.
      • 5. מסירים את נייר האלומיניום וצולים עוד 10-5 דקות, עד להשחמה יפה.

      עוד מתכוני עוף

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -