- 1. מחממים את השמן בסיר על להבה בינונית. מוסיפים את מחית הקארי ובוחשים בכף עץ, תוך כדי שמפרקים ומועכים אותה, כדי שתתאחד עם השמן, דקה-שתיים.
-
- 2. מוסיפים את נוזלי הקוקוס, רוטב הדגים, התמרינד וקוביות חזה העוף ומבשלים, תוך כדי בחישה מפעם לפעם, כ-5 דקות.
-
- 3. מקלפים את הבצל, חוצים, ופורסים לפרוסות דקות. מוסיפים לסיר ובוחשים.
-
- 4. מקלפים את תפוח האדמה וחותכים לקוביות קטנות. מוסיפים לסיר ובוחשים.
-
- 5. מוסיפים את הסוכר, בוחשים, ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים כשתי דקות.
-
- 6. מכבים את האש, מוסיפים את הבוטנים, בוחשים, מכסים את הסיר, ונותנים לו לנוח כ-5 דקות.
-
- 7. מגישים את הקארי עם אורז בסמטי או יסמין מאודה. זורים מעליו את הפטרוזיליה או הכוסברה הקצוצות.