פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      מפרום ממולא בקר

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      מפרום (דן שצברג)
      מפרום (דן שצברג)

      מצרכים

      • מילוי:
      • 1/2 ק"ג בשר טחון
      • 1 ביצה
      • 3 שיני שום כתוש
      • 1 בצל קצוץ
      • 1כוס פטרוזיליה
      • 1 כפית כמון
      • 5 תפו"א פרוסים
      • לאפייה:
      • מרק עוף לכיסוי

      אופן ההכנה

      • 1. פורסים את תפוח האדמה לפרוסות.
      • 2. מערבים את כל חומרי המילוי וטועמים.
      • 3. ממלאים את תפוחי האדמה בבשר המתובל. מניחים בשר על פרוסת תפוח אדמה ומכסים בעוד פרוסת תפו"א.
      • 4. טובלים את התפוח אדמה בקמח ואז בביצה כמו שעושים עם שניצל. מטגנים בסיר עם שמן עמוק. מעברים את המפרום לתבנית אפייה עם מעט עומק. ממלאים עד חצי גובהו של המפרום במרק עוף, ואופים בתנור שעתיים ב160 מעלות.
      • 5. מוציאים מהתנור בוזקים מעט מלח ים ונהנים.

      עוד מתכוני ממולאים וכבושים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -