- 1. מניחים את הלשון בסיר ומכסים במים פי שניים מגובה הלשון.
- מוסיפים חומץ, פלפל אנגלי, בצל, עלי דפנה ומבשלים 3 שעות.
-
- 2. לאחר 3 שעות מוציאים מהסיר את הלשון ומקררים היטב.
-
- 3. לאחר הקירור קולפים את הקליפה מעל הלשון, פורסים לרצועות של חצי ס"מ, מניחים בתוך תבנית ברזל עם ידיות.
-
- 4. מוסיפים את כל שאר המצרכים בתוך תבנית הברזל, מכסים במים כ-4 ס"מ מעל תכולת התבנית, מניחים את התבנית על 2 להבות, מביאים לרתיחה.
-
- 5. מחממים תנור ל-120 מעלות, מכסים את התבנית בעזרת נייר אפיה ונייר כסף ומכניסים לתנור ל-8 שעות או לילה.
-
- 6. מוציאים ומגישים בתוספת אורז לבן.