- 1. מנקים את השקדים היטב מגידים או מבקשים שקדים נקיים מהקצב וחותכים לקוביות של 2X2 ס"מ.
-
- 2. מכניסים את השקדים לסיר עם מים, מביאים לרתיחה, מנמיכים ומבשלים כ- 35 דקות. מסירים לכלוכים נוספים במידה ויש ומצננים מעט.
-
- 3. בסיר שטוח נוסף יוצקים מעט שמן ומטגנים את השום יחד עם הפלפלים והצ'ילי הירוק מספר דקות.
-
- 4. מוסיפים את שקדי העגל ומערבבים קלות.
-
- 5. מוסיפים את התבלינים ומים עד לכיסוי השקדים ומביאים לרתיחה. מעבירים לאש קטנה ומבשלים כשעה וחצי או עד לריכוך השקדים. במהלך בישול התבשיל טועמים ומתקנים תיבול.
-
- 6. מגישים מעל קוסקוס.