וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קנלוני במילוי מרענן

קנלוני במילוי עגבניות טריות, זיתי קלמטה, מוצרלה ובזיליקום

מתכון מאת: אבי ביטון בשיתוף שמן עץ הזית, מערכת וואלה

בבושקה הפקות

מצרכים למתכון

  • 6 יחידות קנלוני מבושלים 8 דקות במי מלח
  • כדור מוצרלה חתוך לקוביות קטנות
  • צרור בזיליקום קצוץ
  • 2 עגבניות ללא הקליפה והגרעינים קצוצות
  • 10 זיתי קלמטה קצוצים
  • 1 עגבניה סחוטה (רק מיץ וגרעינים)
  • מלח
  • פלפל
  • שמן זית

אופן ההכנה

  • 1.מערבבים יחד את כל חומרי הסלט (שומרים מעט עלי בזיליקום לסוף המנה).
  • 2. ממלאים את הקנלוני, מסדרים בצלחת, מזלפים ממיץ העגבניה והגרעינים, מעט שמן זית ומקשטים בבזיליקום קצוץ, מלח גס ופלפל שחור גרוס.
  • קנלוני עם ירקות

  • קנלוני תרד וריקוטה

  • פסטה קישואים, לימון ואגוזים

  • עוף ותפוחי אדמה בשקית אפייה

  • פסטה סרדינים

  • פסטה עם קרעי דג

  • כיסונים במילוי סלק ברוטב יוגורט

  • סלט "כל העגבניות"

  • סיר פתיתים עם ירקות ופרגיות

  • טוסט חציל (מלנזנה א-לה פרמז'נה)

  • שעועית ירוקה מוקפצת בטחינה עם צ'ילי

  • פסטה ברוטב נפוליטני

  • פלאפל עם חציל קלוי

  • סלט פסטה וברוקולי

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully