קנלוני עם ירקות
מתכון באדיבות חברת "ברילה".
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 חבילת קנלוני (מומלץ קנלוני מס' 88 של "ברילה")
- 2 כוסות פול ירוק
- 8 תחתיות ארטישוק חתוכות לרבעים
- 2 בצלים קצוצים
- שום כתוש
- 1 כף לימון כבוש קצוץ
- 1 עגבניה קלופה וקצוצה
- 1 זר כוסברה קצוצה
- 1 קופסה קטנה של עגבניות מרוסקות
- מעט זעתר טרי
- מעט שמן
- מלח ופלפל לפי הטעם
אופן ההכנה
- 1. מחממים מעט שמן בסיר ומטגנים את הבצל עד שקיפות. מוסיפים את הפול, הארטישוק, השום, הזעתר, הלימון והעגבניה ובוחשים עוד כ-2 דקות.
- 2. מוסיפים ½ כוס מים, מלח ופלפל ומבשלים למשך כ-10 דקות.
- 3. בוחשים פנימה את הכוסברה הקצוצה ומסירים מהאש.
- 4. מחממים תנור לחום של 180 מעלות. ממלאים את הקנלוני בתבשיל הירקות ומסדרים בתבנית.
- 5. יוצקים מעל את העגבניות המרוסקות ואופים כ-20 דקות.
- 6. להגשה : מסדרים בצלחת מצע של עלי תרד חלוטים , מניחים מעל שני קנלוני ומגישים.