קנלוני עם ירקות

מתכון באדיבות חברת "ברילה".

מתכון מאת: מערכת וואלה!
קנלוני (מהאתר של ברילה)

מצרכים

  • 1 חבילת קנלוני (מומלץ קנלוני מס' 88 של "ברילה")
  • 2 כוסות פול ירוק
  • 8 תחתיות ארטישוק חתוכות לרבעים
  • 2 בצלים קצוצים
  • שום כתוש
  • 1 כף לימון כבוש קצוץ
  • 1 עגבניה קלופה וקצוצה
  • 1 זר כוסברה קצוצה
  • 1 קופסה קטנה של עגבניות מרוסקות
  • מעט זעתר טרי
  • מעט שמן
  • מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה

  • 1. מחממים מעט שמן בסיר ומטגנים את הבצל עד שקיפות. מוסיפים את הפול, הארטישוק, השום, הזעתר, הלימון והעגבניה ובוחשים עוד כ-2 דקות.
  • 2. מוסיפים ½ כוס מים, מלח ופלפל ומבשלים למשך כ-10 דקות.
  • 3. בוחשים פנימה את הכוסברה הקצוצה ומסירים מהאש.
  • 4. מחממים תנור לחום של 180 מעלות. ממלאים את הקנלוני בתבשיל הירקות ומסדרים בתבנית.
  • 5. יוצקים מעל את העגבניות המרוסקות ואופים כ-20 דקות.
  • 6. להגשה : מסדרים בצלחת מצע של עלי תרד חלוטים , מניחים מעל שני קנלוני ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully