ספגטי בולונז בשני סירים
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 1 חבילת ספגטי
- 2 בצלים בינוניים קצוצים
- חבילת בשר טחון
- 2 עגבניות חתוכות לקוביות
- 5 כפות רסק עגבניות
- מלח ,אורגנו, פלפל מתוק/חריף לפי הטעם
- 1/2 כוס מים
- 1 כף אבקת מרק
- 1 שן שום קצוצה
אופן ההכנה
- 1. מטגנים בצל בשני סירים נפרדים מחצית מהכמות בכל סיר. לאחר שהשחים מוסיפים לסיר אחד את הבשר, בתוספת אבקת מרק עוף ושאר התבלינים לפי הטעם.
- 2. לסיר השני מוסיפים את השום, והעגבניות הקצוצות. מבשלים כ -10 דק' תוך כדי ערבוב.
- 3. מורידים מהאש את הבשר לאחר שהשחים, וממתינים עד שהרוטב יהיה מוכן. ניתן לבשל מעט את הבשר עם רוטב העגבניות כ - 5 דק'
- 4. את הספגטי מכינים לפי הוראות היצרן ויוצקים מעליו את הרוטב