- 1. מערבבים בקערה את הקמח והביצים עד להיווצרות הבצק, עוטפים בניילון ומכניסים למקרר.
-
- 2. בינתיים מכניסים לסיר גדול את הבשר, הירקות והיין, מביאים לרתיחה ונותנים לו להתבשל עד שהבשר מתרכך (כ-3 שעות).
-
- 3. כשהבשר מתרכך מוציאים את הנתח ומפרידים מהעצם. מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים את הפרמז'ן ומכניסים למקרר.
-
- 4. מסננים את שאר הירקות מהמים וממשיכים לצמצם את הציר.
-
- 5. מכינים את הפסטה: מרדדים את הבצק במכונת פסטה, וחותכים את הבצק לריבועים בגודל 4 ס"מ על 4 ס"מ.
-
- 6. מניחים במרכז כל ריבוע מנה קטנה מתערובת הבשר ומקפלים למשולשים. מניחים על מגש מקומח.
-
- 7. מרתיחים סיר מים עם מלח. מכניסים את הפסטה ל-3 דקות ומסננים.
-
- 8. מכניסים את הפסטה המבושלת לציר שהצטמצם, מערבבים ומגישים.