וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

רביולי זנב

תמר כהן-צדק, שפית "קוצ'ינה תמר"

מתכון מאת: תמר כהן-צדק, מערכת וואלה

רביולי זנב שור. ברני ארדוב
רביולי זנב שור

מצרכים למתכון

  • לפסטה:
  • 400 גרם קמח לבן
  • 2 ביצים
  • 4 חלמונים
  • למילוי:
  • 1 זנב שור - בערך 2 קילו
  • 1 בצל
  • 1 גזר
  • 1 עלה סלרי
  • עלי דפנה
  • ראש שום שלם
  • כוס יין אדום
  • 50 גרם גבינת פרמזן מגורדת

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים בקערה את הקמח והביצים עד להיווצרות הבצק, עוטפים בניילון ומכניסים למקרר.
  • 2. בינתיים מכניסים לסיר גדול את הבשר, הירקות והיין, מביאים לרתיחה ונותנים לו להתבשל עד שהבשר מתרכך (כ-3 שעות).
  • 3. כשהבשר מתרכך מוציאים את הנתח ומפרידים מהעצם. מתבלים במלח ופלפל, מוסיפים את הפרמז'ן ומכניסים למקרר.
  • 4. מסננים את שאר הירקות מהמים וממשיכים לצמצם את הציר.
  • 5. מכינים את הפסטה: מרדדים את הבצק במכונת פסטה, וחותכים את הבצק לריבועים בגודל 4 ס"מ על 4 ס"מ.
  • 6. מניחים במרכז כל ריבוע מנה קטנה מתערובת הבשר ומקפלים למשולשים. מניחים על מגש מקומח.
  • 7. מרתיחים סיר מים עם מלח. מכניסים את הפסטה ל-3 דקות ומסננים.
  • 8. מכניסים את הפסטה המבושלת לציר שהצטמצם, מערבבים ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully