- 1. מרסקים את העגבניות במעבד מזון. מסננים מקליפות ומעבירים לסיר.
-
- 2. מוסיפים את שאר המרכיבים פרט לטימין והשמנת המתוקה. מביאים לרתיחה ומעבירים לאש קטנה. מוסיפים את השמנת המתוקה, מנמיכים את הלהבה ומכסים את הסיר.
-
- 3. מערבבים את כל חומרי הmeatballs היטב בעזרת הידיים.
-
- 4. יוצרים כדורונים קטנטנים ומוסיפים אותם לסיר עם הרוטב. מזיזים בעדינות את הסיר מצד לצד כך שכל הכדורים יהיו עטופים ברוטב.
-
- 5. מניחים מעל הכדורים ענפי טימין, מביאים לרתיחה, מנמיכים אם הלהבה וממשיכים לבשל בסיר מכוסה כ 40 דקות.
-
- 6. מגישים על ערימת ספגטי עם המון פרמזן. תענוג!