- 1.חותכים את החמאה לארבעה חלקים ומעבירים למחבת כבדה ורחבה המונחת על גבי אש בינונית. כשהחמאה נמסה מגררים אליה את הלימונים (רק את החלק הצהוב של הקליפה) ומערבבים.
-
- 2. מקלפים את שיני השום, פורסים אותן דק ומוסיפים. ממשיכים בטיגון על אש קטנה עד שהשום מתרכך קלות.
-
- 3. כעת סוחטים את הלימונים אל החמאה ומוסיפים בבישול איטי במשך כ? 5 דקות נוספות עד שהרוטב מצטמצם מעט. מתבלים במלח ובפלפל.
-
- 4. בינתיים, מבשלים את הביצים: מרתיחים מים בקלחת, מוסיפים את הביצים ומבשלים במשך כ? 8 דקות. מעבירים למים קרים, מקלפים את הביצים ומפרידים את החלמונים.
-
- 5. מכינים את הפסטה על פי הוראות היצרן עד לדרגת אל דנטה. כשהפסטה מוכנה, מעבירים אותה אל הרוטב ומערבבים. מגישים לצלחות ומגררים מן החלמונים על גבי כל צלחת כמו שמגררים גבינת פרמזן. לפני האכילה מערבבים מעט את הפסטה עם החלמונים.