- 1. קולפים את הדלורית, חוצים לאורך, מרוקנים את הזרעים וחותכים לקוביות בגודל בינוני.
-
- 2. מסדרים את קוביות הדלורית על נייר אפייה, מוסיפים 3-4 כפות שמן זית ואופים בתנור שחומם ל-180 מעלות, כ-30 דקות או עד שהן מתרככות ומזהיבות.
-
-
- 3. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן ושומרים את מי הבישול.
-
- 4. במחבת ממיסים את החמאה יחד עם השום הכתוש ועלי המרווה. מטגנים מעל להבה בינונית בערך דקה, מוסיפים את הדלורית האפויה, קורט אגוז מוסקט, את הפסטה המבושלת ובערך מצקת של מי בישול הפסטה. מערבבים בעדינות, עד שהפסטה נעטפת היטב ברוטב. טועמים ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
-
- 5. מגישים עם עירית קצוצה מעל ופרמזן.