- 1. מחממים תנור ל-200 מעלות ובינתיים קולפים את הבטטות וחותכים לקוביות קטנות.
-
- 2. בתבנית התנור מניחים את קוביות הבטטה ומתבלים בשמן זית בנדיבות, במלח, פלפל, וטימין.
-
- 3. מערבבים היטב עד שכל קוביות הבטטה מתובלת ומכניסים לתנור למשך 20 דקות עד שהן רכות, אך לא מדי.
-
- 4. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
-
- 5. במקביל חותכים את הבצל לרצועות דקות ומטגנים במחבת גדולה ורחבה עם שמן הזית הנותר. מוסיפים את עלה הדפנה, עוד קצת טימין ומלח.
-
- 6. כשהבצל מתחיל להזהיב מוסיפים את הבטטות, מעט פלפל שחור ומערבבים. מוסיפים את הפסטה לא מסוננת ישירות מהסיר ומערבבים.
-
- 7. מוסיפים חצי מכמות הגבינה המגוררת ומתקנים תיבול.
-
- 8. מעבירים לקערת הגשה ומגררים מעל את הגבינה הנותרת.