- 1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
-
- 2. חותכים את הקישואים לצורת גפרורים ארוכים ניתן להיעזר בקולפן ג'וליינים, מנדולינה או סכין.
-
- 3. מחממים את שמן הזית במחבת או סיר רחב ושטוח. מוסיפים את הקישואים ואת השום ומטגנים מעל להבה גבוהה כדקה או עד שהקישואים התרככו מעט. אם נראה שהשום עומד להישרף, מוסיפים מעט מים.
-
- 4. מוסיפים את מיץ הלימון, השמנת המתוקה, ואת הפסטה ומערבבים.
-
- 5. טועמים ומתקנים תיבול ואם רוצים מוסיפים עוד ממי הבישול של הפסטה לרוטב עשיר יותר.
-
- 6. מגישים לצלחות, מעטרים בעלי בזיליקום ושברי פיסטוקים.