פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      סלט פסטה עם בטטה ועדשים

      11 מדרגים / 2.5 כוכבים

      פסטה בטטה ועדשים שחורות (נמרוד סונדרס)
      פסטה בטטה ועדשים שחורות (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • 1 חבילת פסטה טורטליוני
      • 2 בטטות בינוניות
      • 1 כף שמן זית
      • מלח, פלפל
      • 4 ענפי רוזמרין
      • חצי כוס עדשים שחורות מבושלות
      • לויניגרט:
      • 50 מ"ל מיץ מלימון
      • 100 מ"ל שמן קנולה
      • 50 מ"ל שמן זית
      • מלח, פלפל
      • כפית חרדל דיז'ון
      • 2 כפות פטרוזיליה קצוצה

      אופן ההכנה

      • 1. חותכים את הבטטות לקוביות קטנות, מתבלים בשמן זית, ענפי רוזמרין מלח ופלפל. אופים את הבטטות בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות במשך כ-12 דקות.
      • 2. מבשלים את הפסטה על-פי הוראות היצרן ע"ג האריזה. מצננים ומערבבים עם כף שמן זית.
      • 3. מכינים את הויניגרט: מכניסים יחד את כל הרכיבים למיכל סגור או צנצנת ומנערים עד לאיחוד החומרים.
      • 4. מערבבים את כל המרכיבים בקערה, מתבלים בוינגרט ומגישים.
      • טיפ: ניתן להמיר את הבטטה בדלורית צלויה בתנור עם עלי מרווה

      עוד מתכוני סלטים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -