- 1. מערבבים את הפסטה עם מעט שמן זית בקערת הגשה.
-
- 2. קולפים את האננס, חוצים לגובה ומרחיקים את הליבה הקשה. פורסים את האננס בעובי ס"מ וחצי וחותכים לקוביות. מוסיפים לקערה.
-
- 3.חוצים את הפלפל לאורכו, מרחיקים גבעול וגרעינים ופורסים דק לרוחב, מוסיפים לפסטה.
-
- 4. פורסים את הפלפל החריף דק מאוד ומוסיפים לסלט. מערבלים את השמן הנותר עם מיץ הלימון, מלח ופלפל, מוסיפים לסלט ומערבבים בעדינות.
-
- 5. מקשטים בעלי אורגנו והצנוברים הקלויים, מפזרים מעל גבינה מגוררת, מערבבים ליד השולחן.
-
- בכל מנה כ-293 קלוריות, כ-7 גרם חלבון, כ-13 גרם שומן, כ-37 גרם פחמימות.