וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט פסטה ואננס

סלט קל להכנה, מפנק ומפתיע

מתכון מאת: מערכת וואלה

סלט פסטה פנה עם טונה.פלפלים וזיתים. ShutterStock
סלט פסטה פנה עם טונה.פלפלים וזיתים

מצרכים למתכון

  • חומרים ל-6 מנות:
  • 250 גר' פסטה צינורות (פאנה) מבושלת אל-דנטה
  • 50 מ"ל שמן זית
  • אננס טרי
  • פלפל ירוק
  • חצי פלפל ירוק חריף
  • חצי כוס מיץ לימון
  • מלח ופלפל שחור גרוס גס
  • עלי אורגנו טריים
  • 30 גר' צנוברים קלויים
  • 30 גר' גבינת פרמזן מגוררת

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את הפסטה עם מעט שמן זית בקערת הגשה.
  • 2. קולפים את האננס, חוצים לגובה ומרחיקים את הליבה הקשה. פורסים את האננס בעובי ס"מ וחצי וחותכים לקוביות. מוסיפים לקערה.
  • 3.חוצים את הפלפל לאורכו, מרחיקים גבעול וגרעינים ופורסים דק לרוחב, מוסיפים לפסטה.
  • 4. פורסים את הפלפל החריף דק מאוד ומוסיפים לסלט. מערבלים את השמן הנותר עם מיץ הלימון, מלח ופלפל, מוסיפים לסלט ומערבבים בעדינות.
  • 5. מקשטים בעלי אורגנו והצנוברים הקלויים, מפזרים מעל גבינה מגוררת, מערבבים ליד השולחן.
  • בכל מנה כ-293 קלוריות, כ-7 גרם חלבון, כ-13 גרם שומן, כ-37 גרם פחמימות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully