סלט פסטה ואננס
סלט קל להכנה, מפנק ומפתיע
סלט פסטה פנה עם טונה.פלפלים וזיתים (צילום: ShutterStock)
מחשבון המרות
- חומרים ל-6 מנות:
- 250 גר' פסטה צינורות (פאנה) מבושלת אל-דנטה
- 50 מ"ל שמן זית
- אננס טרי
- פלפל ירוק
- חצי פלפל ירוק חריף
- חצי כוס מיץ לימון
- מלח ופלפל שחור גרוס גס
- עלי אורגנו טריים
- 30 גר' צנוברים קלויים
- 30 גר' גבינת פרמזן מגוררת
- 1. מערבבים את הפסטה עם מעט שמן זית בקערת הגשה.
- 2. קולפים את האננס, חוצים לגובה ומרחיקים את הליבה הקשה. פורסים את האננס בעובי ס"מ וחצי וחותכים לקוביות. מוסיפים לקערה.
- 3.חוצים את הפלפל לאורכו, מרחיקים גבעול וגרעינים ופורסים דק לרוחב, מוסיפים לפסטה.
- 4. פורסים את הפלפל החריף דק מאוד ומוסיפים לסלט. מערבלים את השמן הנותר עם מיץ הלימון, מלח ופלפל, מוסיפים לסלט ומערבבים בעדינות.
- 5. מקשטים בעלי אורגנו והצנוברים הקלויים, מפזרים מעל גבינה מגוררת, מערבבים ליד השולחן.
- בכל מנה כ-293 קלוריות, כ-7 גרם חלבון, כ-13 גרם שומן, כ-37 גרם פחמימות.
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה