סלט טופו אסייתי
רוצים את הטעם האסייאתי, אבל לא מעוניינים במנה כבדה שתיקח הרבה זמן? זה המתכון המושלם בשבילכם: סלט טופו טעים וקל להכנה, שלוקח בדיוק 10 דקות להכין
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- למנה אחת:
- כוס כרוב אדום חתוך לרצועות
- חופן נבטים סיניים
- 1/2 תפוח עץ ירוק חתוך לקוביות
- כוס חסה ערבית
- כוס עלי בייבי
- כוס אטריות שעועית (כוס וחצי לפני בישול) מבושלות במים חמים כשתי דקות לסנן ולקרר במים
- 100 גר קוביות טופו
- 2 כפיות בוטנים קלויים וגרוסים
- מצרכים לרוטב לסלט:
- 1/2 כפית ג'ינג'ר
- 2 שום
- 1/2 כוס רוטב סויה
- כף וחצי חומץ בן יין
- 2 כפות מים
- 1/2 כף סוכר
- 2 כפות שמן שומשום
אופן ההכנה
- 1. מעבירים לבלנדר את כל חומרי הרוטב מלבד שמן השומשום. טוחנים את הכל ומוסיפים את השמן.
- 2. מקפיצים במחבת חמה את הטופו עם הרוטב כשלוש דקות עד לקירמול הטופו.
- 3. מערבבבים בקערה את מרכיבי הסלט עם הרוטב האסייתי מלבד אטריות השעועית.
- 4. מעבירים לקערת הגשה ומוסיפים מעל אטריות השעועית את הטופו המקורמל ומעל מפזרים בוטנים קלויים.