סלט טופו אסייתי

רוצים את הטעם האסייאתי, אבל לא מעוניינים במנה כבדה שתיקח הרבה זמן? זה המתכון המושלם בשבילכם: סלט טופו טעים וקל להכנה, שלוקח בדיוק 10 דקות להכין

מתכון מאת: יניב עדן, מערכת וואלה!
מתכוני טופו של פרש קיטשן. שי בן אפריים,
מתכוני טופו של פרש קיטשן(צילום: שי בן אפריים)

מצרכים

  • למנה אחת:
  • כוס כרוב אדום חתוך לרצועות
  • חופן נבטים סיניים
  • 1/2 תפוח עץ ירוק חתוך לקוביות
  • כוס חסה ערבית
  • כוס עלי בייבי
  • כוס אטריות שעועית (כוס וחצי לפני בישול) מבושלות במים חמים כשתי דקות לסנן ולקרר במים
  • 100 גר קוביות טופו
  • 2 כפיות בוטנים קלויים וגרוסים
  • מצרכים לרוטב לסלט:
  • 1/2 כפית ג'ינג'ר
  • 2 שום
  • 1/2 כוס רוטב סויה
  • כף וחצי חומץ בן יין
  • 2 כפות מים
  • 1/2 כף סוכר
  • 2 כפות שמן שומשום

אופן ההכנה

  • 1. מעבירים לבלנדר את כל חומרי הרוטב מלבד שמן השומשום. טוחנים את הכל ומוסיפים את השמן.
  • 2. מקפיצים במחבת חמה את הטופו עם הרוטב כשלוש דקות עד לקירמול הטופו.
  • 3. מערבבבים בקערה את מרכיבי הסלט עם הרוטב האסייתי מלבד אטריות השעועית.
  • 4. מעבירים לקערת הגשה ומוסיפים מעל אטריות השעועית את הטופו המקורמל ומעל מפזרים בוטנים קלויים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully