סלט ירוק חם

סלט ירוק עם טופו ורוטב פסטו

מתכון מאת: יניב עדן, מערכת וואלה!
מתכוני טופו של פרש קיטשן.
מתכוני טופו של פרש קיטשן

מצרכים

  • ל-2 מנות
  • למחבת:
  • 2 פטריות שמפיניון חתוכות לרבעים
  • 1/4 בצל סגול פרוס
  • 5 פרחי ברוקולי חלוטים במים חמים
  • 5 יח' שעועית ירוקה חלוטה במים חמים
  • כף פסטו
  • 100 גר' קוביות טופו
  • כפית פטרוזיליה קצוצה
  • כפית סלרי עלים קצוץ
  • כפית בצל ירוק קצוץ
  • חופן נבטים סיניים
  • מצרכים לסלט:
  • עלי חסה ערבית חתוכים גס
  • 6 חצאי עגבניות שרי
  • 2 כפות טחינה מתובלת
  • כף שמן זית ומיץ לימון
  • 1/2 כפית פיסטוק קלוי
  • 1/2 כפית שומשום קלוי

אופן ההכנה

  • 1. מקפיצים במחבת עם מעט שמן זית את כל הירקות של המחבת מלבד הנבטים.
  • 2. מוסיפים את הטופו ומקפיצים כ-3 דקות. מוסיפים את הפסטו ומעט מים ומקפיצים כדקה נוספת.
  • 3. מכבים את האש ומוסיפים את הנבטים.
  • 4. בקערה נפרדת מתבלים את החסה ועגבניות השרי בשמן זית ומיץ לימון ומעבירים לצלחת הגשה.
  • 5. מעבירים את תכולת המחבת לסלט הקר, מתבלים מעט עם טחינה ומפזרים מעל את הפיסטוק והשומשום.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully