- 1. משרים את האצות במים קרים כ-15 דקות, ומסננים.
-
- 2. מאדים את גבעולי האספרגוס. מסירים את השליש התחתון של האספרגוס (אם הגבעולים עבים, קולפים אותם בעדינות), ומעבירים לסיר עם מי מלח רותחים. מבשלים 3 דקות, מסירים מהאש ומעבירים מיד לקערה עם מי קרח, לעצירת הבישול ולשמירה על הצבע הירוק.
-
- 3. מערבבים את הג'ינג'ר, הסויה, חומץ האורז, המירין ומיץ התפוז, ומשרים בתערובת את קוביות הטופו למשך כחצי שעה.
-
- 4. מעבירים את הטופו והנוזלים למחבת, ומקפיצים יחד עם האצות למשך 10 דקות (ניתן להוסיף מעט מים במידת הצורך). מכבים את האש.
-
- 5. מוסיפים את גרידת התפוז, שמן השומשום והאספרגוס המאודה.
-
- 6. נותנים לתבשיל לנוח מספר דקות, על מנת שכל הטעמים ייספגו.
-
- 7. מפזרים מעל הכל בצל ירוק קצוץ, ומגישים