פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      אטריות עם אבוקדו ואצות

      המנה היפנית הזו היא תענוג לעיניים, בנוסף לתענוג לחך. האטריות השקופות מקבלות את הגוונים הירוקים של הוואקמה והאבוקדו, והטעם - אגדה.

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      אטריות אורז עם אבוקדו, טופו ואצות וואקמה (ברני ארדוב)
      אטריות אורז עם אבוקדו, טופו ואצות וואקמה (ברני ארדוב)

      מצרכים

      • ל-4 סועדים:
      • 1/2 חבילת אטריות אורז 5 מ"מ (להשיג בסופרים ובחנויות מזון מהמזרח הרחוק)
      • 1 אבוקדו בשל
      • 100 גרם טופו
      • חופן אצות וואקמה (להשיג בחנויות מזון מהמזרח הרחוק ובסופרים אורגניים)
      • מיץ לימון, לאבוקדו
      • לרוטב:
      • רוטב סויה
      • שמן זית
      • פלפל שחור גרוס
      • ג'ינג'ר מגורד

      אופן ההכנה

      • 1. משרים את האטריות במים רותחים עד לריכוך, מסננים היטב.
      • 2. חותכים את הטופו לפרוסות ומקפיצים עד להזהבה.
      • 3. מקלפים את האבוקדו וחותכים לרצועות, מטפטפים מיץ לימון למניעת השחרה.
      • 4. מערבבים את חומרי הרוטב.
      • 5. בכל קערית מניחים אטריות אורז, אבוקדו וטופו, מזלפים רוטב, מפזרים אצות ומגישים מיד.

      עוד מתכוני אורז

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -