אטריות עם אבוקדו ואצות

המנה היפנית הזו היא תענוג לעיניים, בנוסף לתענוג לחך. האטריות השקופות מקבלות את הגוונים הירוקים של הוואקמה והאבוקדו, והטעם - אגדה.

מתכון מאת: אורן גולדפינגר, מערכת וואלה!
אטריות אורז עם אבוקדו, טופו ואצות וואקמה

מצרכים

  • ל-4 סועדים:
  • 1/2 חבילת אטריות אורז 5 מ"מ (להשיג בסופרים ובחנויות מזון מהמזרח הרחוק)
  • 1 אבוקדו בשל
  • 100 גרם טופו
  • חופן אצות וואקמה (להשיג בחנויות מזון מהמזרח הרחוק ובסופרים אורגניים)
  • מיץ לימון, לאבוקדו
  • לרוטב:
  • רוטב סויה
  • שמן זית
  • פלפל שחור גרוס
  • ג'ינג'ר מגורד

אופן ההכנה

  • 1. משרים את האטריות במים רותחים עד לריכוך, מסננים היטב.
  • 2. חותכים את הטופו לפרוסות ומקפיצים עד להזהבה.
  • 3. מקלפים את האבוקדו וחותכים לרצועות, מטפטפים מיץ לימון למניעת השחרה.
  • 4. מערבבים את חומרי הרוטב.
  • 5. בכל קערית מניחים אטריות אורז, אבוקדו וטופו, מזלפים רוטב, מפזרים אצות ומגישים מיד.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully