פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      קיש פטריות על בסיס טופו

      מתכון לשבועות של דפנה מאירוביץ', השפית של "משק ויילר-כפרי בריא".

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      קישו טופו של משק ויילר טופו כפרי בריא (יח
      קישו טופו של משק ויילר טופו כפרי בריא (יח"צ)

      מצרכים

      • 1/2 1 ק"ג טופו אמיתי
      • 2 ביצים
      • 4 כפות טחינה גולמית
      • 3-4 כפות רוטב סויה
      • 1 כפית מלח
      • 1/2 כוס מים
      • 2 בצלים בינונים חתוכים לקוביות
      • 2 סלסלות פטריות שמפניון או פורטבלו, חתוכות לפרוסות
      • מעט שמן זית
      • 2 שיני שום כתושות
      • 1 כף אבקת מרק פטריות
      • כמה כפות של תערובת עשבי תיבול טריים (פטרוזיליה, בזיליקום)
      • שומשום לקישוט

      אופן ההכנה

      • 1. מטגנים את הבצל בשמן זית עד שיזהיב. מוסיפים את הפטריות ומטגנים עד הזהבה, מוסיפים אבקת מרק ושום כתוש ומכבים את האש.
      • 2. במעבד מזון טוחנים לתערובת אחידה: טופו, טחינה, רוטב סויה, מלח ומים.
      • 3. מערבבים לתוך תערובת הטופו את הבצל, הפטריות ועשבי התיבול.
      • 4. יוצקים את התערובת לפיירקס משומן, מפזרים שומשום ואופים בחום של כ- 180 מעלות כ – 30-40 דקות. הקיש מוכן כשקיסם עץ יוצא יבש.
      • ניתן להכין קיש מכל סוגי הירקות: קישואים מטוגנים, כרובית וברוקולי מרוככים מראש, חצילים קלויים וכדומה.

      עוד מתכוני פשטידות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -