סלט פסטה קר עם עגבניות מיובשות

מתכון מאת: ירון שניידר-אשדוד,yaron69@bezeqint.net
פסטה צבעונית. Artoday
פסטה צבעונית

מצרכים

  • פסטה צינורות קצרים
  • עגבניות מיובשות מושרות בשמן זית
  • עלי בזיליקום טרי
  • שום כתוש טרי
  • מלח,פלפל
  • חומץ בלסמי
  • שמן זית
  • זיתים שחורים מגולענים
  • רצועות אנצ'ובי (לא חייב)

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים את הפסטה בסיר עם מים מומלחים
  • מקררים את הפסטה.
  • 2. מכינים את הרוטב : קוצצים את העגבניות המיובשות, מטגנים את השום טיגון מהיר עם מעט שמן זית ומוסיפים לעגבניות, מוסיפים את עלי הבזיליקום הקצוצים מלח, פלפל גרוס(ארבע עונות),מעט חומץ בלסמי ושמן זית.
  • 3. קוצצים את הזיתים השחורים והאנשובי ומוסיפים.
  • 4. מוסיפים לתערובת את הפסטה הקרה מערבבים ומשהים במקרר שעתיים .

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully