סלט פסטה וטונה
תהנו מסלט פסטה קליל שניה לפני שפסח מתחיל
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 2 קופסאות (400 גרם יחד) טונה משומרת במים
- חצי כוס גבעולי סלרי קצוצים
- 4 כפות בצל ירוק קצוץ
- 2 כפות בצל לבן קצוץ
- 250 גרם פסטה מסולסלת (ברגים)
- 2 כפות שמן
- מיץ מלימון אחד
- 2 כפות שמיר טרי קצוץ
- כף חרדל
- מלח ופלפל
אופן ההכנה
- 1. מסננים את הטונה מהמים ומפוררים. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, יש להקפיד שלא תהיה רכה מדי. שוטפים את הפסטה המבושלת במים קרים במסננת.
- 2. בקערה גדולה מערבבים את הטונה עם הסלרי והבצלים, מוסיפים את הפסטה ומערבבים.
- 3. להכנת הרוטב מערבבים שמן, מיץ לימון וחרדל ומוסיפים שמיר. יוצקים על הסלט, מתבלים ומערבבים.
- 4 מנות, 220 קלוריות למנה.