וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט פסטה וטונה

תהנו מסלט פסטה קליל שניה לפני שפסח מתחיל

מתכון מאת: חנה גרשוני, מערכת וואלה

פסטה ברגים. מערכת וואלה!
פסטה ברגים

מצרכים למתכון

  • 2 קופסאות (400 גרם יחד) טונה משומרת במים
  • חצי כוס גבעולי סלרי קצוצים
  • 4 כפות בצל ירוק קצוץ
  • 2 כפות בצל לבן קצוץ
  • 250 גרם פסטה מסולסלת (ברגים)
  • 2 כפות שמן
  • מיץ מלימון אחד
  • 2 כפות שמיר טרי קצוץ
  • כף חרדל
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה

  • 1. מסננים את הטונה מהמים ומפוררים. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן, יש להקפיד שלא תהיה רכה מדי. שוטפים את הפסטה המבושלת במים קרים במסננת.
  • 2. בקערה גדולה מערבבים את הטונה עם הסלרי והבצלים, מוסיפים את הפסטה ומערבבים.
  • 3. להכנת הרוטב מערבבים שמן, מיץ לימון וחרדל ומוסיפים שמיר. יוצקים על הסלט, מתבלים ומערבבים.
  • 4 מנות, 220 קלוריות למנה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully