סלט פסטה ניסואז
שני הסלטים האהובים חוברים יחד לסלט מנצח. בדיוק מסוג המנות שאתם יכולים להרכיב לעצמכם בקלות בעבודה או לארוז לפיקניק ולהיות בטוחים שאתם מסודרים.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- חבילת פסטה פוזילי
- 1 חבילת טונה מסוננת
- 1 כוס שעועית ירוקה מבושלת
- 4 ביצים קשות פרוסות לרבעים
- 1/2 כוס זיתי קלמטה מגולענים
- 1 כוס עגבניות שרי חצויות
- 3 כפות צלפים
- לויניגרט:
- 50 מ"ל חומץ בן יין לבן (1/4 כוס)
- 100 מ"ל שמן קנולה (1/2 כוס)
- 50 מ"ל שמן זית (1/4 כוס)
- מלח, פלפל
- 1 כפית חרדל דיז'ון
אופן ההכנה
- 1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן ע"ג האריזה, מצננים ומערבבים עם כף שמן זית.
- 2. מכינים את הויניגרט: מכניסים יחד את כל הרכיבים למיכל סגור או צנצנת ומנערים עד לאיחוד החומרים.
- 3. בקערה גדולה מערבבים את הירקות והטונה עם הפסטה ומתבלים בוינגרט.