וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סלט פסטה ניסואז

שני הסלטים האהובים חוברים יחד לסלט מנצח. בדיוק מסוג המנות שאתם יכולים להרכיב לעצמכם בקלות בעבודה או לארוז לפיקניק ולהיות בטוחים שאתם מסודרים.

מתכון מאת: בת חן דיאמנט בשיתוף ברילה, מערכת וואלה

סלט פסטה ניסואז, עבור ברילה. נמרוד סונדרס
סלט פסטה ניסואז, עבור ברילה

מצרכים למתכון

  • חבילת פסטה פוזילי
  • 1 חבילת טונה מסוננת
  • 1 כוס שעועית ירוקה מבושלת
  • 4 ביצים קשות פרוסות לרבעים
  • 1/2 כוס זיתי קלמטה מגולענים
  • 1 כוס עגבניות שרי חצויות
  • 3 כפות צלפים
  • לויניגרט:
  • 50 מ"ל חומץ בן יין לבן (1/4 כוס)
  • 100 מ"ל שמן קנולה (1/2 כוס)
  • 50 מ"ל שמן זית (1/4 כוס)
  • מלח, פלפל
  • 1 כפית חרדל דיז'ון

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן ע"ג האריזה, מצננים ומערבבים עם כף שמן זית.
  • 2. מכינים את הויניגרט: מכניסים יחד את כל הרכיבים למיכל סגור או צנצנת ומנערים עד לאיחוד החומרים.
  • 3. בקערה גדולה מערבבים את הירקות והטונה עם הפסטה ומתבלים בוינגרט.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully