מתכונים חמים

סלט פסטה ניסואז

שני הסלטים האהובים חוברים יחד לסלט מנצח. בדיוק מסוג המנות שאתם יכולים להרכיב לעצמכם בקלות בעבודה או לארוז לפיקניק ולהיות בטוחים שאתם מסודרים.

מתכון מאת: בת חן דיאמנט בשיתוף ברילה, מערכת וואלה!
  • 10 דקות סה"כ

  • קל להכנה

סלט פסטה ניסואז, עבור ברילה (צילום: נמרוד סונדרס)

מחשבון המרות

מצרכים

  • חבילת פסטה פוזילי
  • 1 חבילת טונה מסוננת
  • 1 כוס שעועית ירוקה מבושלת
  • 4 ביצים קשות פרוסות לרבעים
  • 1/2 כוס זיתי קלמטה מגולענים
  • 1 כוס עגבניות שרי חצויות
  • 3 כפות צלפים
  • לויניגרט:
  • 50 מ"ל חומץ בן יין לבן (1/4 כוס)
  • 100 מ"ל שמן קנולה (1/2 כוס)
  • 50 מ"ל שמן זית (1/4 כוס)
  • מלח, פלפל
  • 1 כפית חרדל דיז'ון
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן ע"ג האריזה, מצננים ומערבבים עם כף שמן זית.
  • 2. מכינים את הויניגרט: מכניסים יחד את כל הרכיבים למיכל סגור או צנצנת ומנערים עד לאיחוד החומרים.
  • 3. בקערה גדולה מערבבים את הירקות והטונה עם הפסטה ומתבלים בוינגרט.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully