וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פסטה ברוטב שמנת ופלפלים

מתכון מאת: יניב עדן, מערכת וואלה

מנות ברוטב פלפלים לחם ארז. נמרוד סונדרס
מנות ברוטב פלפלים לחם ארז

מצרכים למתכון

  • ל-2 מנות:
  • 400 גרם פסטה מבושלת
  • 250 מ"ל שמנת מתוקה
  • 50 גרם גבינת עיזים
  • 4 פלפלים אדומים, קלויים ומקולפים
  • 25 גרם חמאה
  • 50 גרם גבינת פטה
  • 1 שן שום
  • 1/4 כפית אגוז מוסקט
  • מלח, פלפל
  • 2 כפות שמן זית
  • חופן עלי בזיליקום טרי

אופן ההכנה

  • 1. מכניסים למעבד מזון 3 מתוך ארבעת הפלפלים הקלויים, שן שום ושמנת מתוקה. טוחנים היטב עד שמתקבל מרקם חלק ואחיד.
  • 2. חותכים את הפלפל הנוסף לרצועות.
  • 3. מחממים במחבת גדולה את החמאה. מוסיפים את רצועות הפלפל הקלוי, מטגנים מעט ומוסיפים את רוטב השמנת-פלפלים.
  • 4. מוסיפים לתוך הרוטב את גבינת העיזים, עד שהיא נמסה. מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט. מרתיחים ומוסיפים את הפסטה המבושלת. מערבבים ומבשלים יחד כ-3 דקות, עד להסמכה.
  • 5. מחלקים את הפסטה לצלחות הגשה, ומגרדים בפומפייה את גבינת הפטה מעל כל מנה. יוצקים מעל כל מנה כף שמן זית ומקשטים בכמה עלי בזיליקום טרי.

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully