פסטה ברוטב שמנת ופלפלים

מתכון מאת: יניב עדן, מערכת וואלה!
מנות ברוטב פלפלים לחם ארז. נמרוד סונדרס
מנות ברוטב פלפלים לחם ארז

מצרכים

  • ל-2 מנות:
  • 400 גרם פסטה מבושלת
  • 250 מ"ל שמנת מתוקה
  • 50 גרם גבינת עיזים
  • 4 פלפלים אדומים, קלויים ומקולפים
  • 25 גרם חמאה
  • 50 גרם גבינת פטה
  • 1 שן שום
  • 1/4 כפית אגוז מוסקט
  • מלח, פלפל
  • 2 כפות שמן זית
  • חופן עלי בזיליקום טרי

אופן ההכנה

  • 1. מכניסים למעבד מזון 3 מתוך ארבעת הפלפלים הקלויים, שן שום ושמנת מתוקה. טוחנים היטב עד שמתקבל מרקם חלק ואחיד.
  • 2. חותכים את הפלפל הנוסף לרצועות.
  • 3. מחממים במחבת גדולה את החמאה. מוסיפים את רצועות הפלפל הקלוי, מטגנים מעט ומוסיפים את רוטב השמנת-פלפלים.
  • 4. מוסיפים לתוך הרוטב את גבינת העיזים, עד שהיא נמסה. מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט. מרתיחים ומוסיפים את הפסטה המבושלת. מערבבים ומבשלים יחד כ-3 דקות, עד להסמכה.
  • 5. מחלקים את הפסטה לצלחות הגשה, ומגרדים בפומפייה את גבינת הפטה מעל כל מנה. יוצקים מעל כל מנה כף שמן זית ומקשטים בכמה עלי בזיליקום טרי.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully