- 1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. מניחים מנג'טים בתבנית לקאפקייק.
-
- 2. מנפים ביחד את כל החומרים היבשים מלבד הסוכר, מוסיפים את הסוכר ושמים בצד. בקערה גדולה יותר טורפים בטטה ושמן ואז טורפים פנימה את הביצים אחת-אחת ומערבבים אחרי כל תוספת.
-
- 3. ממיסים שוקולד ווניל בקערה בתוך סיר עם מים רותחים. מכסים עד שהשוקולד נמס.
-
- 4. מוסיפים את החומרים היבשים לרטובים ומערבבים היטב. בוחשים פנימה את האגוזים, אם משתמשים. מוציאים שליש מהבלילה ושמים בקערה נפרדת. בוחשים פנימה את תערובת השוקולד המומס והמים הרותחים.
-
- 5. מחלקים את הבלילת הבטטה בין המנג'טים עד לחצי גובה. בעזרת כף, מחלקים את בלילת השוקולד בין המנג'טים ובעזרת סכין מוכנס עד לתחתית כל מנג'ט מערבבים קלות את שתי הבלילות כמו בעוגת שיש, ערבוב שטחי בלבד (לא עד ששתי הבלילות אחידות). אופים בתנור מחומם מראש כ-20 דקות או עד שקיסם שהוחדר למרכז יוצא נקי. מוציאים, מצננים ומקשטים באבקת סוכר אם רוצים.