פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      סמבוסק דרוזי עם בשר

      מתכון של מוהין חלבי ל-10 מנות במסגרת במסגרת פסטיבל בצק ומאפה בקניון שבעת הכוכבים בהרצליה.

      6 מדרגים / 4.4 כוכבים

      בצל (בוצ'צ'ו)
      בצל (בוצ'צ'ו)

      מצרכים

      • חומרים לבצק:
      • 1 ק"ג קמח
      • כוס שמן זית
      • כפית וחצי מלח
      • כף סוכר
      • חומרים למילוי:
      • 2 בצלים בינוניים
      • שמן זית
      • זר תבליני גינה
      • בשר כבש קצוץ (לא טחון)

      אופן ההכנה

      • 1. מטגנים בצל עד הזהבה ומוסיפים את הבשר.
      • 2. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
      • 3. מוסיפים תבלינים קצוצים דק.
      • 4. סוגרים את האש, מוציאים מהמחבת ומחכים עד שיתקרר.
      • הכנת הבצק:
      • 1. שמים קמח בקערה ומוסיפים תוך כדי ערבוב את שאר החומרים עד שהם הופכים לבצק.
      • 2. מכסים את הקערה במגבת וממתינים 30 דקות.
      • 3. לאחר 30 דקות מוציאים את הבצק ומרדדים עד שהבצק הופך למשטח עגול.
      • חותכים לעיגולים ובאמצע כל עיגול יוצקים גבעה קטנה של המילוי.
      • מקפלים את העיגול לשניים ועם מזלג משנצים את הקצוות.
      • טיגון:
      • מחממים מחבת עם שמן זית ומטגנים עד להשחמה.

      עוד מתכוני מאפים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -