- 1. מטגנים בצל עד הזהבה ומוסיפים את הבשר.
-
- 2. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
-
- 3. מוסיפים תבלינים קצוצים דק.
-
- 4. סוגרים את האש, מוציאים מהמחבת ומחכים עד שיתקרר.
-
- הכנת הבצק:
- 1. שמים קמח בקערה ומוסיפים תוך כדי ערבוב את שאר החומרים עד שהם הופכים לבצק.
-
- 2. מכסים את הקערה במגבת וממתינים 30 דקות.
-
- 3. לאחר 30 דקות מוציאים את הבצק ומרדדים עד שהבצק הופך למשטח עגול.
- חותכים לעיגולים ובאמצע כל עיגול יוצקים גבעה קטנה של המילוי.
- מקפלים את העיגול לשניים ועם מזלג משנצים את הקצוות.
-
- טיגון:
- מחממים מחבת עם שמן זית ומטגנים עד להשחמה.