- 1. לשים את כל החומרים עם הידיים למעט השמרים. לאחר 2 דקות מוסיפים את השמרים. לשים 5-6 דקות. הבצק שנוצר אמור להיות דביק ורך.
-
- 2. מכסים את הבצק עם מגבת לשעה להתפחה.
-
- 3. מחלקים את הבצק ל-3 חלקים עגולים.
-
- 4. לשים בשנית ומכינים מכל כדור עיגול בעובי 5 סנטימטר ובקוטר של צלחת קטנה. נותנים לבצק לנוח כ-10 דקות. במקביל מחממים תנור ל-180 מעלות.
-
- 5. אפשר לעשות צורות עם מזלג במרכזו של הלחם מה שיגרום ללחם לשקוע במרכז כפי שנראית לפיושקה אמיתית.
-
- 6. מורחים את הלחם בביצה או שתיים לפי הצורך ומעל מצפים בקצח ושומשום.
-
- 7. אופים בחום של 180 מעלות כ-20 דקות או עד שמשחים.