מתכונים חמים

טורטיה במילוי גבינת עזים, פסטו וזוקיני

מתכון של קייטרינג "שקדים"

מתכון מאת: ,מערכת וואלה! NEWS
  • 60 דקות סה"כ

  • דרגת קושי בינונית

טורטיה במילוי גבינה ופסטו (קייטרינג שקדים)

מחשבון המרות

מצרכים

  • חומרים ל-10 טורטיות:
  • 1 חבילת טורטיות מוכנות
  • 3 גלילי גבינת פרומעז
  • 4 זוקיני ירוק
  • 7 כפות פסטו
  • ¼ כוס שמן זית
  • 2 חלבונים
  • מלח
  • פלפל לבן
  • לפסטו:
  • ½ ק"ג עלי ריחן
  • 100 גרם צנוברים
  • 1 שן שום
  • ¾ כוס שמן זית
  • ½ 2 כפות פרמזן מגורד
  • מלח

אופן ההכנה

  • הכנת הפסטו:
  • 1. טוחנים יחד את כל החומרים במעבד מזון.
  • הכנת המילוי:
  • 1. מרסקים במעבד מזון את גבינת העיזים.
  • 2. חותכים את הזוקיני לקוביות קטנות.
  • 3. מחממים בסיר את שמן הזית ומאדים את הזוקיני.
  • 4. מוסיפים את גבינת העיזים ומערבבים עד לריכוך הגבינה וקבלת תערובת אחידה.
  • 5. מניחים את הטורטיה על משטח מנויילן בניילון נצמד ומורחים את חלקה העליון בחלבון הביצה.
  • 6. מורחים כף גדושה של פסטו על הטורטיה ועליה את הגבינה הרכה.
  • 7. מגלגלים את הטורטיה ועוטפים בעזרת הניילון.
  • 8. מצננים במקרר שעתיים.
  • 9. מחממים תנור ל-180 מעלות ואופים עד השחמה.
  • את הטורטיות ניתן לקנות בטרוס פזוס "המרכז הקולינרי המקסיקני" (טברסקי 4 ת"א) ובמעדניות מובחרות,הן עשויות בעבודת יד ונשמרות במקפיא. יש צורך להפשיר לפני השימוש.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/הלתנאי שימוש
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully