- הכנת הפסטו:
- 1. טוחנים יחד את כל החומרים במעבד מזון.
-
- הכנת המילוי:
- 1. מרסקים במעבד מזון את גבינת העיזים.
-
- 2. חותכים את הזוקיני לקוביות קטנות.
-
- 3. מחממים בסיר את שמן הזית ומאדים את הזוקיני.
-
- 4. מוסיפים את גבינת העיזים ומערבבים עד לריכוך הגבינה וקבלת תערובת אחידה.
-
- 5. מניחים את הטורטיה על משטח מנויילן בניילון נצמד ומורחים את חלקה העליון בחלבון הביצה.
-
- 6. מורחים כף גדושה של פסטו על הטורטיה ועליה את הגבינה הרכה.
-
- 7. מגלגלים את הטורטיה ועוטפים בעזרת הניילון.
-
- 8. מצננים במקרר שעתיים.
-
- 9. מחממים תנור ל-180 מעלות ואופים עד השחמה.
-
- את הטורטיות ניתן לקנות בטרוס פזוס "המרכז הקולינרי המקסיקני" (טברסקי 4 ת"א) ובמעדניות מובחרות,הן עשויות בעבודת יד ונשמרות במקפיא. יש צורך להפשיר לפני השימוש.