אורן גולדפינגר, מערכת וואלה!

סלט בורגול, עדשים שחורות ובצל מטוגן

סלט בורגול, עדשים שחורים ובצל מטוגן (יח
סלט בורגול, עדשים שחורים ובצל מטוגן (יח"צ , ניר גבעון)

מצרכים

  • 2 כוסות בורגול
  • כוס עדשים שחורות
  • 3 בצלים
  • צרור פטרוזיליה
  • שמן זית לטיגון
  • מלח
  • הרוטב:
  • 5 כפות שמן זית
  • 5 כפות טחינה גולמית
  • 5 כפות מיץ לימון
  • 1/2 כפית סילאן
  • מלח
  • פלפל

אופן ההכנה

  • 1. משרים את הבורגול במים רותחים עד שהוא "שותה" את כולם. מסננים.
  • 2. משרים את העדשים למשך לילה, שוטפים ומבשלים עד לריכוך.
  • 3. מטגנים בצל בשמן זית עד להזהבה וקוצצים פטרוזיליה.
  • 4. מערבבים את חומרי הסלט.
  • 5. מערבבים את חומרי הרוטב, מתבלים את הסלט, ומפזרים פטרוזיליה קצוצה.

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות

מתכונים נוספים

    עבור לאתר המלא להורדת האפליקצייה
    חזור לאתר המותאם