סלט עדשים אדומים ומנגו
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 3 כוסות עדשים אדומים
- 2 מנגו בשלים
- 1/2 כוס גרעיני חמניה
- צרור פטרוזיליה
- מיץ מחצי לימון
- שמן זית
- מלח
אופן ההכנה
- 1. מבשלים את העדשים עד לריכוך. על העדשים האלו יש להשגיח כיוון שהן מתבשלות מהר ונוטות להפוך עיסתיות בבישול יתר.
- 2. קולפים וקוצצים את המנגו.
- 3. קוצצים את הפטרוזיליה.
- 4. מערבבים את חומרי הסלט, מוסיפים את גרעיני החמניה ומתבלים בשמן זית, לימון ומלח.