עדשים כתומות עם לימון, שום ועשבי תיבול

אחד הטאפסים המוצלחים והמרעננים בטאפס בר "ברצלונה, בתל אביב.

מתכון מאת: מערכת וואלה!
עדשים כתומות. Artoday
עדשים כתומות

מצרכים

  • חומרים ל-4 מנות:
  • 180 גרם עדשים כתומות, נקיות
  • מיץ מ- 2 לימונים
  • 3 כפות שמן זית
  • ½ שן שום קצוצה
  • 30 גרם פרמז'ן
  • כף נענע קצוצה
  • 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
  • מלח
  • פלפל

אופן ההכנה

  • 1. שמים את העדשים בסיר, מכסים במים ומביאים לרתיחה.
  • 2. מסננים מיד, שוטפים את העדשים, מיבשים היטב,
  • 3. מערבבים עם כל שאר החומרים ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully