פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      עדשים כתומות עם לימון, שום ועשבי תיבול

      אחד הטאפסים המוצלחים והמרעננים בטאפס בר "ברצלונה, בתל אביב.

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      עדשים כתומות (Artoday)
      עדשים כתומות (Artoday)

      מצרכים

      • חומרים ל-4 מנות:
      • 180 גרם עדשים כתומות, נקיות
      • מיץ מ- 2 לימונים
      • 3 כפות שמן זית
      • ½ שן שום קצוצה
      • 30 גרם פרמז'ן
      • כף נענע קצוצה
      • 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
      • מלח
      • פלפל

      אופן ההכנה

      • 1. שמים את העדשים בסיר, מכסים במים ומביאים לרתיחה.
      • 2. מסננים מיד, שוטפים את העדשים, מיבשים היטב,
      • 3. מערבבים עם כל שאר החומרים ומגישים.

      עוד מתכוני סלטים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -