עדשים כתומות עם לימון, שום ועשבי תיבול
אחד הטאפסים המוצלחים והמרעננים בטאפס בר "ברצלונה, בתל אביב.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- חומרים ל-4 מנות:
- 180 גרם עדשים כתומות, נקיות
- מיץ מ- 2 לימונים
- 3 כפות שמן זית
- ½ שן שום קצוצה
- 30 גרם פרמז'ן
- כף נענע קצוצה
- 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
- מלח
- פלפל
אופן ההכנה
- 1. שמים את העדשים בסיר, מכסים במים ומביאים לרתיחה.
- 2. מסננים מיד, שוטפים את העדשים, מיבשים היטב,
- 3. מערבבים עם כל שאר החומרים ומגישים.