וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

"עומר חזק, הוא הביס את השבי כמו שהוא הגדיר את זה"

סנהדרינק

עודכן לאחרונה: 16.3.2025 / 12:24

שי ונקרט, אביו של עומר ונקרט שנחטף ממסיבת הנובה ושהה 505 ימים בשבי החמאס, שוחח איתנו על על התמודדותו של עומר עם חוויות השבי והמאמצים להחיות את העסק המשפחתי לשיווק יקבי בוטיק

עומר ונקרט. קשת 12, צילום מסך
כמה טוב שבאת הביתה. עומר ונקרט/צילום מסך, קשת 12

לפני מעט יותר משבועיים, שוחרר עומר ונקרט משבי חמאס, לאחר שנחטף ממסיבת הנובה בקיבוץ רעים ושהה 505 ימים בגיהינום עלי אדמות. שי ונקרט, אביו של עומר, שוחח עם ניר קיפניס, יאיר גת וטל חוטינר

"עומר מתאושש, עבר שבי לא קל בכלל, בזמן שלו, בקצב שלו, הוא יחליט מתי לשתף ומה לספר", תיאר שי "עומר חזק, הוא הביס את השבי כמו שהוא הגדיר את זה, הוא ניצח את השבי."

"עומר ממש תכנן את השחרור ברגע שנחטף, הוא ידע שהוא משתחרר וזה מה שהחזיק אותו שם. הוא ילד חזק, וכל דבר חדש לו. אנחנו ממשיכים את המסורת של לחיי עומר ולחזרת כל החטופים. חייבים להחזיר את כולם. ב־7 באוקטובר עזבתי את העסק לטובת משימת חיי: להחזיר את עומר הביתה".

רוצים לסייע בשיקום העסק וליהנות מיין נהדר? היכנסו לאתר 'תומכים במשפחת ונקרט', הזמינו לכם בקבוק או שניים, ושתו לחיי עומר, משפחת ונקרט, וכל החטופים שחייבים לשוב עכשיו.

קרלסברג. יח"צ,
האתגרסברג של קרלסברג. להאזנה, הקישו על הבירה/יח"צ

הוא לא כבד, הוא אחי

ובמעבר שאין חד ממנו, הכירו את 'קרלסברג צ'אלנג'' תחרות שתבחן אחת ולתמיד את הידע שלכם בבירה. מלבד הכבוד המתבקש, הפרס לזוכה הוא טיסה לדנמרק ואירוח במבשלת קרלסברג. שווה, לא? איש הבירה עופר חבקין מ־CBC ישראל סיפר על האירוע הקרב.

וגם: מדוע עיתונאית 'מעריב' טליה לוין בילתה ערב שלם עם אנשים שלא ממש סייעו לה לסיים את הבקבוקים? בשיחתה עם הפאנל המבוסם של 'סנהדרינק', הסבירה את הפליאה שאחזה בה כשהבינה שהיין הנפלא שתכננה לגמוע במשותף לא זכה לפופולאריות.

כדי שלא נישאר רעבים אחרי כל השתייה הזו, השף ליאון אלקלעי חתם את הפרק עם מתכון לכבדי עוף. כי הרופא אמר לו שהוא זקוק ליותר ברזל.

כבדי עוף. ShutterStock
אמן ייצא לכם ככה. כבדי עוף ביין. להאזנה הקישו על הכבדים/ShutterStock
שף ליאון אלקלעי באולפן סנהדרינק. ליאון אלקלעי, מערכת וואלה
להאזנה, הקישו על ליאון. אבל בעדינות/מערכת וואלה, ליאון אלקלעי

המתכון של ליאון: כבדי עוף על פולנטה

מה צריך:
קורט סוכר
10 גרם שומן אווז או חמאה
200 גרם כבדי עוף
מלח ופלפל שחור גרוס
4 כפות יין מרסלה או כל יין מחוזק אחר
בצל סגול אחד חתוך לשישה פלחי אורך
פירה או פולנטה לפי הוראות היצרן

מה עושים:
מנקים את הכבדים מגידים חותכים לפיסות באותו גודל, שמים את הסוכר על יבש במחבת, ונותנים לו להתקרמל בטמפרטורה נמוכה לפני שמוסיפים את החמאה, ומיד לאחריה את פלחי הבצל והכבדים הנקיים. מוסיפים 4 כפות מים, ושתי כפות חמאה ומבשלים עד לרמת ההכנה הרצויה.

מה שותים:
יין אדום קליל, ריוחה לבן, ריוחה אדום או מוסקט יבש

הפיקה וערכה: מיכל קדוש
ביצוע טכני: איציק (הגדול) אהרון

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully