וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

חצילים במיץ

פרוסות חציל מתבוססות ברוטב עגבניות עשיר

מתכון מאת: שירי כץ, mouse.co.il

אין תמונה. צילום מסך, מערכת וואלה!
אין תמונה/צילום מסך

מצרכים למתכון

  • 2 חצילים יפים חתוכים לפרוסות
  • שמן לטיגון עמוק
  • 1 בצל קצוץ
  • 2-3 עגבניות חתוכות לקוביות קטנות
  • 2 שיני שום כתושות
  • ½ כוס רסק עגבניות
  • לתיבול פלפל שחור גרוס
  • קורט פפריקה אדומה חריפה
  • קורט כמון
  • 2 כפות אבקת עוף
  • מלח

אופן ההכנה

  • 1.מטגנים את פרוסות החציל בשמן עמוק, מצננים, ומייבשים במגבת נייר.
  • 2.מטגנים במעט שמן את הבצל עד הזהבה, מוסיפים את קוביות העגבניות, והשום, ומטגנים קלות, כשתי דקות.
  • 3.מסדרים את פרוסות החציל בתבנית משומנת, עליהן מפזרים את העגבניות המטוגנות עם הבצל, ומסדרים שכבת חצילים נוספת מלמעלה.
  • 4.מערבבים את רסק העגבניות בכמות זהה של מים, מתבלים באבקת מרק העוף, ויוצקים על החצילים. עושים חורים בכל חציל בכדי שהרוטב יספג טוב יותר.
  • 5.מכניסים לתנור שחומם מראש לחום גבוה למשך כעשר דקות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully