- 1. מערבבים את שני סוגי הקמח יחד. ממיסים את המלח במי הקרח על ידי ערבוב, ומשרים את הברבוניות במים כ-20-30 דקות.
-
- 2. מייבשים קלות, ומקמחים את הדגים בתערובת.
-
- 3. מטגנים בשמן עמוק בחום גבוה ( 185 מעלות), עד לקבלת פריכות גבוהה. מסננים מהשמן על נייר סופג.
-
- 4. להכנת הוויניגרט: מגרדים בפומפיה את הג'ינג'ר, השאלוט, השום והליים. מערבבים היטב את כל המרכיבים, ומוסיפים בסוף את שמן השומשום לאיזון הרוטב.
-
- 5. להכנת קליפות הליים: מרתיחים מים ומניחים את הקליפות לרתיחה עדינה של 3 דקות. מסננים ומצננים במים קרים. חוזרים על התהליך עם 150 מ"ל מים עם סוכר ומלח, אבל מצננים בתוך הנוזלים. שומרים בקירור.
-
- 6. מסדרים את הברבוניות על צלחת, מעטרים בעלי כוסברה, קליפות ליים וויניגרט שבור של זרעי עגבניות.