- 1. מכינים את הדגים: בבטנו של כל דג מניחים 2 פרוסות לימון, רבע מכמות גבעולי הבצל הירוק ו-3 גבעולי כוסברה. ממליחים מעט.
-
- 2. מכינים סיר עם מים רותחים, המתאים בגודלו לסלסילות האידוי. מרפדים את שתי קומות סלסילת האידוי בפרוסות הלימון הנותרות, ומעליהן מניחים את הג'ינג'ר ואת הכרשה.
-
- 3. מעבירים את הדגים לסלסילות, ואת הסלסילות מעל הסיר, ומאדים במשך 20 דקות.
-
- 4. בינתיים מכינים את הרוטב: בסיר קטן על להבה בינונית מחממים את מיץ התפוחים, עד שהוא כמעט רותח.
-
- 5. מסירים מהאש ובוחשים פנימה את המיסו ושמן השומשום, ומתבלים במעט מלח. מערבבים היטב ומוודאים שלא נשארו גושים.
-
- 6. כשהדגים מוכנים, מניחים על גבי צלחות הגשה אישיות מעט מפרוסות הלימון, הג'ינג'ר והכרשה. מניחים על הכל את הדגים, יוצקים לתוך כל דג כף או שתיים מהרוטב, ומגישים מיד.