וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מולים ברוטב ירקות ויין

שתי כוסות יין לבן, קצת שום, ג'ינג'ר ולמון גראס, כמה רצועות של סלרי וגזר וכמובן- מולים טריים. קבלו מתכון מפנק במיוחד של מסעדת "אושן בר פירות ים".

מתכון מאת: מערכת וואלה

מולים ברוטב ירקות ויין של מסעדת אושן.
מולים ברוטב ירקות ויין של מסעדת אושן

מצרכים למתכון

  • 1 ק"ג מולים קנדיים שחוריים
  • לרוטב:
  • 80 גרם סלרי חתוך לרצועות
  • 80 גרם גזר חתוך לרצועות דקות
  • 30 גרם שום פרוס
  • 20 גרם ג'ינג'ר טרי קצוץ
  • 20 גרם למון גראס קצוץ
  • 200 מ"ל יין לבן
  • 100 מ"ל ציר דגים מלוקוס
  • 150 גרם חמאה

אופן ההכנה

  • 1. שמים את הירקות יחד עם המולים, היין והציר בתוך סיר מכוסה על אש נמוכה.
  • 2 לאחר 3 דקות מוסיפים את החמאה ומחממים הכל על אש גבוהה עד שהמולים נפתחים.
  • 3. מגישים חם. לא אוכלים מולים שלא נפתחו.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully