מערכת וואלה!

סלט ארטישוק חי

מתכון של נועם יעקבא לרגל פסטיבל הארטישוק, מרץ 2005.

סלט ארטישוק טרי של נועם יעקבא (יח
סלט ארטישוק טרי של נועם יעקבא (יח"צ)

מצרכים

  • 4 ראשי ארטישוק ירוק
  • 1 בצל בינוני פרוס לטבעות דקות
  • 1 פלפל אדום (או גמבה) פרוס לטבעות דקות
  • לתחמיץ:
  • מיץ מ 3-4 לימונים
  • 2 שיני שום פרוסות דק
  • 1 כף שמן זית
  • 1 כפית מלח
  • קורט פלפל שחור

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים יחד את כל חומרי התחמיץ.
  • 2. שוטפים את ראשי הארטישוק במים, מקצרים את הגבעולים ומורידים את העלים החיצונים ואת החלקים הסיביים בסכין חד. חותכים לרבעים ומנקים את השערות הפנימיות בעזרת סכין.
  • 3. חותכים את רבעי הלבבות לפרוסות דקות ככל האפשר. שמים את הפרוסות בתוך התחמיץ. מוסיפים את הבצל והפלפל ומערבבים היטב.

מחשבוני המרה:

נפחים
משקלים
טמפרטורה
המרות פופולריות

מתכונים נוספים

    קניות

    עבור לאתר המלא להורדת האפליקצייה
    חזור לאתר המותאם