פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      ארטישוק מבושל במים

      מתכון של נועם יעקבא לרגל פסטיבל הארטישוק

      76 מדרגים / 2.97 כוכבים

      ארטישוק יהודי איטלקי (דרור עינב)
      ארטישוק יהודי איטלקי (דרור עינב)

      מצרכים

      • ראשי ארטישוק לפי הצורך
      • על כל ראש ארטישוק:
      • 1/2 לימון
      • 1/2 כף מלח 1/2 שן שום
      • 1/2 כפית שמן זית

      אופן ההכנה

      • 1. שוטפים היטב את ראשי הארטישוק במים ומקצצים את הגבעולים. מסדרים את הראשים בסיר לחץ או בסיר רגיל ומכסים במים.
      • 2. מוסיפים את הלימון, מלח, שום ושמן זית ומביאים לרתיחה. ממשיכים לבשל על אש קטנה למשך 15-20 דקות בסיר לחץ או 40 דק' בסיר רגיל. ניתן להגיש חם או קר.

      עוד מתכוני ירקות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -