ארטישוק מבושל במים
איך מבשלים ארטישוק במים? כמה זמן? ומה עוד כדאי לשים בסיר? מתכון פשוט והכי קל בעולם
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ארטישוקים (לפי הצורך)
על כל ראש ארטישוק:
- ½לימון
- ½כףמלח
- ½שן שום
- ½כפיתשמן זית
- מחשבון המרות
אופן ההכנה
איך מכינים ארטישוק מבושל במים?
- 1שוטפים היטב את ראשי הארטישוק במים ומקצצים את הגבעולים. מסדרים את הראשים בסיר לחץ או בסיר רגיל ומכסים במים.
- 2מוסיפים את הלימון, מלח, שום ושמן זית ומביאים לרתיחה. ממשיכים לבשל על אש קטנה למשך 15-20 דקות בסיר לחץ או 40 דק' בסיר רגיל. ניתן להגיש חם או קר.