פלפלים ממולאים במקרוני אנד צ'יז
המאכל הפופולרי מקרוני אנד צ'יז נכנס לתוך כלי הגשה אישי בצורת פלפל אדום. המנה הזאת תייצר טעמים וריחות נפלאים והבונוס: היא כי קלה להגשה שיש
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-10 מנות
- 10 פלפלים אדומים מרוקנים למילוי
- 5 כפות שמן זית
- 1 קופסא פסטה קצרה חלולה (500 גרם) מבושלת לפי הוראות היצרן
- 75 גרם חמאה מומסת
- 1 קופסה גבינת קוטג'
- 1 כוס צ'דר מגוררת על פומפייה
- 1/2 כוס גבינת קשקבל מגוררת
- 2 ביצים טרופות
- 1 כוס שמנת מתוקה
- מלח
- פלפל
- 4 כפות פנקו (פירורי לחם גסים)
- 3 כפות פרמזן מגורר
אופן ההכנה
- 1. מחממים תנור ל180 מעלות.
- 2 משמנים תבנית פיירקס, מורחים ומשמנים את הפלפלים היטב בעזרת מברשת מבחוץ ומניחים בתבנית.
- 3. מעבירים את הפסטה המסוננת לקערה. יוצקים מעל חמאה מומסת, קוטג', צ'דר, קשקבל, ביצים טרופות, שמנת מתוקה, מלח ופלפל מערבבים.
- 4. ממלאים את הפלפלים.
- 5. מערבבים פירורי לחם עם פרמזן. מפזרים מעל כל פלפל ואופים 35 דקות. מגישים חם.