יקב לסופ"ש: משק אופיר, אלון הגליל
הוויב: משק אופיר הוא קומפלקס שכולל: יקב בוטיק, כרם ומכוורת משפחתית. ליבו של המשק הוא מרכז המבקרים, שמתנהל מתוך בקתת עץ ייחודית שיובאה מהרי האפלאצ'ים, וירג'יניה.
בחורשת האקליפטוס, מול הכרם, אפשר להתנתק לרגע ממרוץ החיים וליהנות מחוויות מפנקות. תכל'ס, בשביל זה אני פה.
מה שותים, מה אוכלים
יין וגבינות בחצר: כוס יין לבחירה ממגוון יינות היקב לצד מבחר גבינות, לחם מחמצת ומטבלים. לקינוח: טעימת 9 סוגי דבש מהמכוורת וביקור בגלריית האומנות של הבקתה. המחיר: 90 שקלים לאורח.
מארזי פיקניק: בקבוק יין "גליל", גבינות ממחלבת "גלילי", לחם מחמצת, זיתים, דבש ופרי העונה. המארז מגיע עם מפה משובצת, פותחן איכותי וכוסות קריסטל ממותגות, והכל נשאר אצלכם! המחיר: 290 שקלים לזוג 450 שקלים לרביעייה.
סיור מודרך וטעימות (בתיאום מראש): סיור חקלאי בכרם, במרתף היקב. הסיור מסתיים בטעימה מודרכת של יינות, גבינות ודבש. המחיר: 130 שקלים לאורח.
איפה:
אלון הגליל
מתי:
בימים ד'-ו' החל מהשעה 11:00. שבת החל מהשעה 10:30
לפרטים והזמנות:
04-986-1466
בילוי לסופ"ש: השעות השמחות של בית גולדברג
מיומה הראשון, המסעדה-בר שעל שדרות רוטשילד פינת רחוב יבנה, הצהירה על מלחמה ביוקר המחיה. למרות שהלוקיישן מרכזי והוויב מגניב, בית גולדברג מציע, לאורך כל השבוע, כולל שישי ושבת, שעות שמחות שוות במיוחד.
חמישי שמח:
40% הנחה על המשקאות האלכוהוליים, 30% על תפריט האוכל, בין השעות: 17:00-20:00
שישי שמח:
40% הנחה על המשקאות האלכוהוליים, בין השעות 18:00-20:00
שמח בשבת:
40% על המשקאות האלכוהוליים לאורך כל היום. הנחה על תפריט האוכל בין השעות: 17:00-20:00
איפה:
רוטשילד 35 תל אביב
לפרטים והזמנות:
054-909-9269
אל תפספס
דרינק לסופ"ש: חוגגים 30 לג'ירף
יום הולדת 30 דורש אלכוהול וברשת גי'רף החליטו לעשות את זה בסטייל עם השקת שני משקאות אלכוהוליים, בהשראת יעדים אסיאתיים. אז הזמנו שתי מנות ממש חריפות כדי לבדוק.
CHIBA: משקה קליל ורענן, בהשראת חופי הגלישה של יפן, שמכיל שיכר לימונים מתובל ביוזו, מלפפון ומאצ'ה. יש לו וויב הדרי, מאוזן ומרענן שצלח ביסים חריפים במיוחד, והיה טעים גם בפני עצמו. מהמשקה השני פחות התלהבנו.
KO SAMUI: אווירה טרופית יותר בהשראת האי התאילנדי הפופולרי. יש בו שיכר לימונים מתובל בחמוציות, למון גראס, קפיר ליים, אננס וליצ'י. המיקס מעט לא מאוזן, אבל מי שאוהב מתוק עשוי לחבב אותו.
שני המשקאות מכילים 5% אלכוהול, מיוצרים מרכיבים טבעיים ואינם מסוננים.
המחיר:
32 שקלים לבקבוק. במסעדות רשת ג'ירף ובמשלוחים.
