שייק קיווי בניחוח נענע
שייק ירוק ומרענן עם תרכיז לימון, טקילה וסירופ סוכר, שמומלץ להגיש בכוסות גבוהות. רק תשתדלו לא לנהוג אחר כך
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- חומרים ל-4 מנות:
- 250 גרם פירות קיווי קלופים
- 75 מ"ל סירופ סוכר
- 2 כפות עלי נענע
- 3 כפות תרכיז לימון ממותק
- 2 כפות טקילה
- 10 קוביות קרח כתושות
- הכנת הסירופ סוכר:
- מביאים לרתיחה כמויות שוות של סוכר ומים, מנמיכים את האש ומבשלים שתי דקות נוספות
אופן ההכנה
- 1. שמים בקערה את הקיווי, הסירופ ועלי הנענע, מרסקים היטב בעזרת מוט המערבל הידני. אפשר לסנן בשלב זה.
- 2. מחזירים לקערה, מוסיפים את המרכיבים הנותרים ומפעילים לדקה נוספת. מוזגים לכוסות ומגישים.