וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

משקה שוקולד ורום

מתכון של השוקולטיירית שרון אפלר-יניב.

מתכון מאת: מערכת וואלה

משקה שוקולד ותות בפסטיבל בקניון שבעת הכוכבים. מערכת וואלה
משקה שוקולד ותות בפסטיבל בקניון שבעת הכוכבים

מצרכים למתכון

  • 200 גרם שוקולד מריר ואיכותי (לפחות 70% חמאת קקאו) שבור לקוביות
  • 2 כוסות חלב
  • 1 כוס מים
  • 3 כפות רום איכותי
  • 3 כפות אבקת קקאו משובח

אופן ההכנה

  • 1. שופכים לסיר קטן את החלב, המים ואבקת הקקאו ומביאים לרתיחה.
  • 2. לאחר הרתיחה, שופכים את השוקולד לסיר ומבשלים על אש קטנה 10 דקות.
  • 3. מקררים 10 דקות ומוסיפים את הרום.
  • 4. שופכים את התערובת דרך מסננת לכוסות ההגשה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully