משקה שוקולד ורום
מתכון של השוקולטיירית שרון אפלר-יניב.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 200 גרם שוקולד מריר ואיכותי (לפחות 70% חמאת קקאו) שבור לקוביות
- 2 כוסות חלב
- 1 כוס מים
- 3 כפות רום איכותי
- 3 כפות אבקת קקאו משובח
אופן ההכנה
- 1. שופכים לסיר קטן את החלב, המים ואבקת הקקאו ומביאים לרתיחה.
- 2. לאחר הרתיחה, שופכים את השוקולד לסיר ומבשלים על אש קטנה 10 דקות.
- 3. מקררים 10 דקות ומוסיפים את הרום.
- 4. שופכים את התערובת דרך מסננת לכוסות ההגשה.