צ'אי לאטה קפוא
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-8 כוסות:
- 120 מ"ל (1/2 כוס) חליטת תה הודי עם תבלינים טריים
- 1/2 3 כוסות חלב
- 4 כוסות קוביות קרח
- 6 כפות סוכר
- 6 כפות מים רותחים
- 1/2 כפית אבקת קינמון
אופן ההכנה
- 1.ממיסים בכוס 6 כפות מים רותחים עם 6 כפות סוכר, עד שנוצרים מי סוכר.
- 2.מכניסים לבלנדר את חליטת התה ההודי, הקרח, מי הסוכר ואבקת הקינמון.
- 3.מערבלים במהירות גבוהה, עד שמתקבלת תערובת במרקם אחיד.
- 4.מוזגים לכוסות גבוהות.